Steve Perryman Sweden AB • Storgatan 24 • 261 31 Landskrona • Sverige info@steveperryman.se • 0771-444 800 Org nr. 559028-9673
eller Datum

Liverpool FC

Liverpool FC har genom tiderna haft en stor mängd profiler (både bland spelare och ledare) och på dess berömda arena Anfield, kan man uppleva en unik atmosfär. Arenan, som numera är kraftigt moderniserad, ligger längs med den berömda gatan Anfield Road. Här spelar “The Reds” alltid inför fullsatta läktare och många resenärer kommer från Sverige och Norge.

Framför den klassiska läktarsektionen The Kop har man genom åren kunnat följa hjältar som Kenny Dalglish, Bill Shankly, Steve McManaman, Luis Suarez, Steven Gerrard, John Barnes och Ian Rush. Men även ett antal nordiska spelare har satt avtryck här, i form av exempelvis Glenn Hysén, Sami Hyypiä och John Arne Riise.

Staden Liverpool, lika känd för fotboll som legendariska The Beatles, bjuder på en skön stämning med trevliga människor. Här blandas en äldre och genuin engelsk atmosfär med moderna shoppingcenter. En paketresa till Liverpool erbjuder det mesta för en perfekt fotbolls- och nöjesresa. Är det inte matchdag kan du passa på att slinka in på en mysig pub, ta en promenad längs med hamnstråken, besöka Beatlesmuseet eller varför inte en guidad tur inne på Anfield?

Med hjälp av goda kontakter inom Liverpool FC, kan vi ge dig som besökare och kund ännu bättre service och unika möjligheter på fotbollsresor till Liverpool.