Steve Perryman Sweden AB • Storgatan 24 • 261 31 Landskrona • Sverige info@steveperryman.se • 0771-444 800 Org nr. 559028-9673
eller Datum

FC Barcelona

Som en av världens mest framgångsrika klubbar, har FC Barcelona ett stort följe supportrar världen över. Med våra fotbollsresor till Spanien, får du chansen att se Lionel Messi och de andra stjärnorna på plats. Vi hjälper er att boka en paketresa till Barcelona och matcher på Camp Nou, som är Europas största fotbollsarena. Arenan mäter 250 gånger 220 meter, är 48 meter hög och rymmer drygt 100 000 åskådare.

Klubben har givetvis haft en mängd stora fotbollsspelare i sina uppställningar genom åren. Förutom Messi, kan man nämna namn som Diego Maradona, Romario, Ronaldinho, Carles Puyol, Andres Iniesta och Xavi.

Fotbollsresor till Spanien är skön avkoppling! Fotbollen, klimatet, maten och nöjeslivet. I staden Barcelona, belägen vid Kataloniens kust, hittar man också en rad andra sevärdheter och det är en av de mest välbesökta städerna i Europa. Staden är rik på kultur och fotbollen har en central del i detta.