Steve Perryman Sweden AB • Storgatan 24 • 261 31 Landskrona • Sverige info@steveperryman.se • 0771-444 800 Org nr. 559028-9673
eller Datum

Chelsea FC

Chelsea FC hittar man i sydvästra London, med Stamford Bridge som hemvist. Här har man bevittnat många minnesvärda insatser, exempelvis från gamla storheter som Ron Harris, Jimmy Greaves och Peter Bonetti, till senare års legendarer i form av Dennis Wise, Frank Lampard, John Terry och Petr Cech.

“The Blues” bildades 1905 och har under senare årtionden klivit fram som ett mycket framgångsrikt lag. Chelsea är allt som oftast med i toppen av engelska ligan och slåss om medaljer även i de europeiska cuperna.

En paketresa till London kan givetvis kombineras med nöjen och andra upplevelser i denna härliga engelska huvudstad. Du får hjälp med din paketresa och utöver boende och flyg, så kan vi ge assistans med till exempel cityguider och transfers.

Med våra goda kontakter i och klubben och staden, kan vi erbjuda dig bästa service på fotbollsresor till London och besök på Stamford Bridge.