SP2021

Vi blickar framåt

Utbrottet av Covid-19 har drabbat samhället på ett sätt som få kunde förutse. Resebranschen var en av de första att känna hur viruset påverkar näringslivet och vi på Steve Perryman har inte varit något undantag. Under de senaste veckorna har vi sett en dramatisk händelseutveckling där tusentals resor ställts in på grund av coronaviruset. De negativa effekterna har varit stora men vårt främsta fokus är att hjälpa de kunder som drabbats.

Tillsammans med våra kollegor i resebranschen går vi en tuff tid till mötes. Samtidigt har vi stor tilltro till framtiden och kommer arbeta för att stå redo när denna kris är över. Det är vår övertygelse att suget efter både resor och livesport kommer vara stort även i framtiden och vi vill försätta vara det självklara valet för era sportresor.

Går ni i funderingar att åka på en resa under hösten 2020 eller våren 2021 så är ni hjärtligt välkomna att höra av er för att diskutera olika förslag. Vi är stolta över att ha 20 års erfarenhet inom sportresebranschen och kan sy ihop er drömresa oavsett om ni vill se Liverpool på Anfield, Formel 1 på Monza eller arrangera företagets konferensresa.   

Vi ber er också skicka en tanke till alla våra kollegor i resebranschen som kämpar för att rädda sina verksamheter. Köp ett presentkort, skicka in reseförfrågningar eller påbörja en framtida bokning!

Vi står redo inför framtiden – tillsammans klarar vi detta!

/Team Steve Perryman

--

Kontaktuppgifter till oss
info@steveperryman.se
0771-444 800