KHL-resor


Boka din hockeyresa til KHL med Steve Perryman

Vi hittar inga matchande produkter.

Steve Perryman Sport Travel har arrangerat KHL-resor sedan ligan etablerades i slutet av 2000-talet. Idag erbjuder KHL Europas bästa hockeyupplevelser med många storstjärnor och svenska profiler som garanterar stor underhållning till din hockeyresa. Är du nyfiken på KHL men vet inte när och vart du vill åka? Skicka in en intresseanmälan och berätta vad du är intresserad av, så återkommer vi till dig med förslag.

För större grupper och företag arrangerar vi konferensresor med kända hockeyprofiler som föreläsare samt mycket annat spännande. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

För bokning eller mer information kontakta oss på info@steveperryman.se eller på tel 0771-444 800. Observera att vi inte säljer lösa biljetter.

Vårt medlemskap i SRF (Svenska Resebyråföreningen) garanterar dig fullständig köptrygghet.

OM KHL Kontinental Hockey League grundades 2008 och ersatte Russian Superleague. Sverige har flera spelare med i serien och förutom Ryssland är fyra andra länder representerade med lag; Lettland, Vitryssland, Kazakhstan och Slovakien. KHL är rankat som Europas starkaste hockeyliga och laget som går segrande ur turneringen tilldelas titeln Russian Champion Title och the Gagarin Cup.

SÄSONG September–februari (grundserie), februari–april (slutspel). ANTAL LAG 30 REGERANDE MÄSTARE Metallurg Magnitogorsk