NHL-resor


Boka din hockeyresa til NHL med Steve Perryman
NHL-resor

Vi hittar inga matchande produkter.

Steve Perryman Sport Travel arrangerar NHL-resor till alla NHL-lag och matcher i både grundserien och slutspelet. Vi har arrangerat NHL-resor sedan många år tillbaka med många nöjda kunder som resultat.

De mindre rinkarna i kombination med världens bästa hockeyspelare ger dig en hockeyupplevelse utöver det vanliga. Vi hjälper dig att skräddarsy din NHL-resa helt utefter dina egna önskemål. För större grupper och företag arrangerar vi konferensresor med kända hockeyprofiler som föreläsare samt mycket annat spännande. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Observera att vi inte säljer lösa biljetter.

Vårt medlemskap i SRF (Svenska Resebyråföreningen) garanterar dig fullständig köptrygghet. 
NHL säsongen hann knappt ta slut med New York Rangers i en Stanley Cup final för första gången på 20 år, innan vi nu har fått spelschemat för 2014-2015.

Kontakta klas@steveperryman.se för ett paket som passar er i avvaktan på att vi får upp allt på hemsidan.

Äntligen snart höst med en ny laddad säsong!

OM NHL

National Hockey League (NHL) anses vara världens främsta ishockeyliga och grundades i Kanada 1917. Ligan består av 30 lag, varav 23 i USA och 7 i Kanada, som spelar 82 matcher vardera under grundserien. Vinnaren av grundserien tilldelas Presidentsʼ Trophy, medan vinnaren av slutspelet tilldelas den berömda Stanley Cup.

Ligan är uppdelad i två konferenser; Eastern Conference och Western Conference, som i sin tur är uppdelade i tre divisioner med fem lag vardera.

SÄSONG Oktober–april (grundserie), april–juni (slutspel) ANTAL LAG 30 REGERANDE MÄSTARE Chicago Blackhawks