OM FÖRETAGET

Steve Perryman bildades 1997, och är idag en av Nordens ledande researrangör inom sport och underhållning. Vi finns i Sverige, Norge och Finland (Event Travel Finland Oy)

Vår vision är att ge dig tillgång till ett unikt utbud av upplevelser inom sport och underhållning, till bästa möjliga pris. Tack vare lång erfarenhet och ett starkt kontaktnätverk i varje land och stad är detta möjligt.

Genom våra samarbetspartners garanterar vi dig äkta och kvalitativa biljetter till de största och hetaste evenemangen inom sport och underhållning.

Vårt namn kommer från en legend tillika delägare i företaget. Steve Perryman gjorde fantastiska 866 matcher för Tottenham Hotspur mellan åren 1969 och 1986. Som 20-åring utsågs han till den yngste kaptenen i klubbens historia. Han var med och vann FA Cupen 1981 och 1982, UEFA Cupen 1972 och 1984, samt Liga Cupen 1971 och 1973. Efter den fantastiska spelarkarriären som avslutades 1990 inledde han en framgångsrik tränarkarriär. Den har genom åren omfattat ett flertal lag i England, Japan och Norge. För närvarande är han Director of Football i engelska amatörlaget Exeter.

Steves enorma vilja att alltid ge sitt yttersta inspirerar och motiverar oss inom företaget dagligen att leva upp till våra högt ställda mål. Våra ledstjärnor vi ständigt jobbar efter är tillgänglighet, trygghet, service och prisvärdhet.