Grupp- & Konferensresor

Steve Perryman Travel Grupp & Konferens

En bra konferensresa är en god investering. Att uppleva saker tillsammans med kunder och/eller kollegor generar ofta konkurrensfördelar för bevarande av kunder/personal, stärker banden och ger ett gott minne som deltagarna kommer förknippa med ert varumärke.

Steve Perryman har arrangerat tusentals grupp- och företagsresor runt om i världen igenom åren. Med erfarenhet från den traditionella verksamheten, med resor till de europeiska toppligorna i fotboll, NHL-hockey, Formel 1 och tennis, insåg vi att det fanns en stor efterfrågan bland våra kunder att resa med affärspartners och anställda.

Utöver företagsresor knutna till idrottsevenemang producerar vi även mängder av vanliga event, säljtävlingar, konferenser och kick-off-resor.

Våra erfarna projektledare har kompetens som täcker alla era behov. Vår samlade erfarenhet av grupparrangemang, event, företagsresor, konferenser och förståelsen för rätt logistik, gör att vi kan erbjuda udda och smarta lösningar som tillsammans med ert syfte skapar ett lyckat resultat.

Under vår långa tid i branschen har vi knutit åt oss ett stort antal kända profiler inom idrotten, något som gör att vi kan krydda er upplevelse med VIP-känsla och möten du inte kan köpa för pengar.

Vi erbjuder uppföljning efter resan/evenemanget som hjälper er mäta er ROI.  

Varmt välkomna att kontakta oss inför er framtida resa.

För dig som önskar mer information innan du skickar förfrågan, kontakta gärna vår B2B Account Manager:  [email protected]. Tel: 0418 332009

Ingen förfrågan är för liten eller för stor.

Kontakta oss så berättar vi mer