Vanliga frågor

Vanliga frågor

Hur betalar vi?
Betalning sker via faktura på ”mina sidor”. Här kan du betala handpenningen samt slutbetalningen. Du får ett mail från oss när du gjort din bokning med länk till ”min bokningssida”. I detta mail står även vilka datum som gäller för betalning.

Kan jag få tag på en representant från er på resmålet?
Är det en individuell resa ni bokat är det inte säkert att vi har personal på plats men ni har tillgång till vårt journummer så ni kan nå oss.

Kan jag köpa endast matchbiljett via er?
I vissa fall går det bra. Kontakta [email protected] så får du hjälp.

Kan jag köpa en resa från Steve Perryman utan att gå på ett sportevent?
Absolut, det går jättebra. Kontakta en säljare som hjälper dig. [email protected].

Är era profiler med på alla resor?
Sportprofilerna är med på vissa resor och det framgår tydligt vilka resor det är.

Hur och när får jag biljetterna?
Resehandlingar skickas ut några dagar innan er avresa. I de flesta fall är matchbiljetterna med i det utskicket. Om inte så levereras biljetterna till ert hotell.

Får vi sitta bredvid varandra på arenan?
Ja, det är vår målsättning. Är ni många så kan ni bli uppdelade i grupperingar men ingen sitter ensam.

Var går man innan matchen för att få ta del av den bästa atmosfären?
Det beror på vilken destination och vilken arena/evenemang ni är på. Kontakta vår specialist för att få reda på vad som gäller för just dig. [email protected].

Vilka restauranger kan ni rekommendera?
Det beror på vilken destination och vilken arena/evenemang ni är på. Kontakta vår specialist för att få reda på vad som gäller för just dig. [email protected].

Bör jag ta ut pengar i Sverige innan jag åker iväg?
Steve Perryman rekommenderar att ni växlar till resmålets valuta innan avresa då det ger en bättre växlingskurs. Det brukar även vara bra att ha lokal valuta till hands redan på flygplatsen vid ankomst.

Ingår transfer från flygplats till hotell eller hotell till arenan?
Nej, inte om det är en individuell resa. Är ni en grupp kan vi ordna transport åt er mot kostnad om ni önskar.

Har jag någon försäkring när jag åker med er?
Steve Perryman samarbetar med Solid Försäkringar som är en stor aktör på reseförsäkringar. Solid finns representerade i flera länder och erbjuder Larmtjänst dygnet runt via SOS International.

Vi rekommenderar alltid att du tecknar ett avbeställningsskydd när du ska ut och resa. Solids avbeställningsskydd gäller om du eller dina medresenärer blir sjuk och måste avboka. Det ger dig också en extra trygghet vid flyttade eller inställda event till exempel en fotbollsmatch. Skulle ditt event bli inställt eller flyttat kan du antingen förlänga din resa eller avboka och få dina pengar tillbaka.

Vad ingår i era paket?
I våra standardpaket ingår två nätter i delat dubbelrum inkl frukost, matchbiljett på långsida om inget annat anges. Vid individuella paket kan andra delar ingå. Detta får du information om vid bokning.

Varför ingår inte flyg i era paket?
En del väljer att förlänga vistelsen eller åka med andra flygbolag än de Steve Perryman samarbetar med. Vi låter er välja fritt hur ni vill göra men Steve Perryman hjälper gärna till med flygbokning om ni önskar det. Kontakta [email protected].

Vad menas med ett pre-game?
Detta är ett event som vi anordnar vid större landskamper eller gruppresor. Vi samlas då på en förutbestämd plats för mat/dryck och mingel innan match.

Vad innebär officiella biljetter?
Vi köper bara biljetter direkt från klubbarna och inte så kallade black market-biljetter. Detta ger dig som kund en trygghet att du alltid får en problemfri matchupplevelse.

Vad är fördelen med officiella biljetter?
Biljetterna går inte via mellanhänder som trissar upp priser. Ni kan se vilka platser ni har och därmed sitta bredvid varandra.

Vad händer om jag tappar bort min biljett till matchen ?
I de flesta fall kan vi göra en dubblett av biljetten som ni får hämta ut på arenan på matchdagen. Det förutsätter att vi får reda på detta senast dagen innan match.

Hur tar jag mig till arenan?
I vårt utskick av resehandlingar beskrivs hur man på bästa sätt tar sig till eventet.

Vad betyder hospitality?
Direkt översättning är ”gästfrihet”, t.ex servicedisk på hotell som hjälper gäster med speciella önskemål.

Får man ha på sig bortalagets tröja om man sitter i hemmapubliken på en match?
Vi rekommenderar inte det då det kan väcka anstöt.

Kan matcher komma att ändra speldatum?/Vad händer då?
Matcher kan flyttas från ursprungligt datum till annan dag. Tv-bolag eller deltagande i cupspel kan påverka en matchflytt men oftast så spelas matchen på annan dag samma helg. Vår rekommendation är att försöka boka en extranatt på hotellet för att täcka in eventuell matchflytt.

Vem är Steve Perryman?
Vårt namn kommer från en legend tillika delägare i företaget. Steve Perryman gjorde fantastiska 866 matcher för Tottenham Hotspur mellan åren 1969 och 1986. Som 20-åring utsågs han till den yngste kaptenen i klubbens historia. Han var med och vann FA-cupen 1981 och 1982, Uefacupen 1972 och 1984, samt Ligacupen 1971 och 1973.

Efter den fantastiska spelarkarriären som avslutades 1990 inledde han en framgångsrik tränarkarriär. Den har genom åren omfattat ett flertal lag i England, Japan och Norge. 

Steves enorma vilja att alltid ge sitt yttersta inspirerar och motiverar oss inom företaget dagligen att leva upp till våra högt ställda mål. Våra ledstjärnor vi ständigt jobbar efter är tillgänglighet, trygghet, service och prisvärdhet.

Kan man åka som privatperson?
Steve Perryman erbjuder paketresor till privatpersoner, gå in på den typen av resa du är intresserad av och läs vidare.

Kan man åka som företag?
Absolut, kontakta en säljare så sätter Steve Perryman ihop en offert till er. [email protected]