Spaniens Grand Prix

Spaniens Grand Prix

I det här paketet ingår hotell och biljett. Det går att köpa till transfer till och från racet.

Barcelona i juni är fantastiskt – solen skiner och folket ser fram emot en härlig sommar. Då passar det perfekt med ett besök på Formel 1-banan, en bana som är relativt ny med tanke på att den invigdes 1991. Sedan dess har den varit en del av F1-karusellen varje säsong. Bygget av banan sammanföll med OS i Barcelona 1992 och Formel 1-banan blev under sommarspelen använd vid start och målgång under cykeltävlingarna.

Banan är 4655 kilometer lång och innehåller 16 svängar. Runt banan finns där plats för över 140,000 åskådare, så räkna med en mäktig inramning. Dessutom är det så att varje år inleds försäsongen med ett race här, vilket innebär att förarna verkligen känner till banan.

Beställ ditt paket hos oss och välj mellan olika hotell centralt i Barcelona. Vårt paket innehåller 3 nätter, från fredag till måndag, så där finns gott om tid och möjlighet att uppleva kvalet, staden Barcelona och naturligtvis själva loppet.

Välj mellan olika paket om du vill uppgradera ditt paket. I paketet är det General admission som ingår, vilket ger dig tillgång till faciliteterna omkring banan. Steve Perryman erbjuder olika sektioner vad gäller platser, mer information följer när du går vidare med din beställning.

När du köper ditt paket hos Steve Perryman ger det dig tillgång till uppvärmningen på fredagen, kvalet på lördagen och loppet på söndagen. Det kommer att vara möjligt at köpa till transfer till och från banan, kontakta oss för mer information.

Paketpris
3 445 SEK / person
Spaniens Grand Prix
Slutsåld